3INA, uttales som Mina, en merkevare opprettet av Pablo Rivera og Mark Eva i London. Foreløpig er det bare en butikk i Australia det som er plassert på Melbourne Central, Melbourne.

Jeg snublet over 3INA stor mens jeg var på en kort ferie i Melbourne forrige måned. Emballasjen Minnet meg om en koreansk brann kalt 3CE og deres generelle prisene er rimelige.

Det finnes en rekke produkter å velge blant hudpleie og makeup. Jeg plukket ut tre makeup elementer å prøve (farger utenfor på emballasjen er korrespondent med faktiske nyanser av hvert produkt).

Den automatiske Eye Pencil skygge 301 (Made in Germany)

Krav: denne automatiske ultra-presise eyeliner blyant definerer øyet kontur takket være sin intense pigmentering og langvarig farge. Vanntett. Oftalmologisk testet. Paraben fri.

 

Lampan

Våre taklamper er definert som alle lamper som du kan feste i taket

Indus

Våre paviljonger har smarte løsninger for Barnehagemoduler

Hatteshoppen

Vi har veldig bredt utvalg for deg å handle hatt - gratis frakt og returer

Dommen: pigmentering er god (veldig veldig svart). Det er en kremet blyant Hvilke føles glatt og ikke slite eller trekke øyelokkene. Det gjorde ikke tørr og satt straks på huden slik at jeg har tid til å gni min liner ut. I Anser det som en stor eye base for smokey eye look, derimot, ville jeg unngå å bruke den som en vanlig blyant liner Fordi det ville bryte ned og smudge på det ytre hjørnet av øynene mine eller overføre til lavere felger etter den stramme foret mitt over snert linjer. Det er heller ikke vanntett som mine rennende øyne hadde fullført brutt ned duken. Hvilke forårsaket små panda øyne på slutten av dagen med å bære øyet blyant.