Jeg foretrekker naturlig, men definerte bryn som det hjelpe ramme inn ansiktet mitt og balansere en hel makeup utseende. På daglig basis, foretrekker jeg å bruke brow pulver og panne blyant som det er raskt og enkelt å gjøre. Det tok meg en stund å få bruk for ideen om en panne pomade; så langt jeg har prøvd Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade og Chi Chi panne pomade, og jeg liker å plage De preform som svært like, men er Chi Chi en mye billigere og mer tilgjengelig.

Først kjøpte jeg Chi Chi panne pomade i mørk brun; det er super mørkt og mine bryn så malt på og falske. Jeg ga det bort og kjøpte medium brun Nylig, jeg tror det er den perfekte match for min medium-mørk brunt hår.

Chi Chi panne pomade er kremaktig i konsistens og våt; det glir lett på huden min og øyenbryn jevnt, ikke skyver og blander månen. Jeg bruker en relativt fast, vinklet pensel, lett dyppe penselen inn i pomade og bli kvitt overflødig produkt på lokket på glasset før du påfører den på øyenbrynene mine (hint: alltid rengjøre penselen og fjerner tørr formulering fra bust). Jeg pleier å skissere mine bryn først og deretter fylle dem i å bruke det som er igjen på børsten. På denne måten øyenbrynene mine ser mer naturlig og skulptur (litt av pannen pomade går en lang vei, vil det se malt på om det ikke er forsiktig).

 

Det tørker på huden min raskt, så ved hjelp av små Stokes, og merk søknad for mye på børsten er en viktig sak. Når er satt, det forblir satt hele dagen; Det er vanntett og flekkfritt, med mindre det er forverret rubbing. I tillegg til å bruke pomade, søker jeg alltid pulver og farget brow gel for å stille inn og gjøre øyenbrynene mine ser fyldigere. Sammenligning med Anastasia Beveley Hills dipbrow pomade i mørk brun (se swatch nedenfor), jeg sier fargene er veldig like (Husk, er mitt Dipbrow pomade rundt to år gammel og begynner å tørke ut. Fargen Utbetalingen er mye mindre enn den splitter nye Chi Chi panne pomade på dette stadiet. Men hvis du ser nærmere vil jeg si de er nesten samme nyanse av brunt).

Som med alle kremer, anbefaler jeg at glasset er lukket tett og ikke la det vidåpne hvis den ikke er i bruk i lang tid.