Jeg er ellers veldig flink med å gi råd og en liten pep talk til andre. Jeg kan lese quotes med fine moraler og budskaper, og tenke «ja, sånn er det. Sånn burde jeg tenke, sånn burde jeg gjøre», etc. Men ofte blir det ved tanken, og jeg hører ikke selv på det jeg sier til andre. Og jeg tror heller ikke at jeg er alene? I situasjoner som denne, og ellers litt oftere, får jeg heller prøve å gi meg selv en pep talk, – hva ville jeg sagt til andre i samme situasjon?, ta til meg budskap og høre på mine egne råd.

Om du er i en vanskelig situasjon, om du må ta et valg, om du strever med eller etter noe – uansett hvilken utfordring, det viktigste er uansett å tenke positivt så godt en kan, og å følge magefølelsen tilslutt.

Ingenting er da umulig.

Som dagens Outfit

Her må jeg jo sette Elise. Hun kunne gått under både inspirasjonsblogg og moteblogg, men jeg velger dagens outfit, for det er gjennom de innleggene hun virkelig inspirerer meg og viser mote. Jeg elsker hvert eneste dagens antrekk av henne! For hver gang hun har kjøpt en ny designerveske eller et par designersko venter jeg bare på å se det i et antrekk. Nydelig jente med selvironi og god sans for ikke bare mote, men humor.

Elise