Det første som naturligvis slår meg denne sommeren er bildet av en chic og kul dame à la de vi så under Saint Laurents visning denne våren. HatteStyr unna de fleste stråhatter med mindre du skal bruke den på stranden. Velg snarere en bredbremmet variant i en mørk fargetone og ha 70-tallsreferansene i bakhodet. Begynn med hatten og jobb deg nedover. Hatter, luer og caps har lenge vært et spennende tilbehør som virkelig kan løfte din look til en helt ny høyde.

 

Hatteshoppen

Vi har hatter fra det populære merket Stetson til den beste prisen

Ved å følge med på kjendisenes hatter, vil du til enhver tid være oppdatert på siste hatte-mote. Du vil også få kunnskap om hvilke hatter som faktisk passer deg best. Det viktige er å gjennomføre stilen, da har du ingenting å frykte. Men uansett hvilken trend det dreier seg om skal man aldri tvinge på seg noe bare fordi det er “in”.

Capen er definitivt motehatt nummer en, simpelthen fordi den aldri går av moten. Det som også er spesielt med capsen er at den gjerne er prydet med logoer fra forskjellige lag i forskjellige sportsgrener, eller logoer til klesmerker, arbeidsteder og organisasjoner. Leonardo DiCaprio er også glad i å bruke caps, spesielt når han er på sportsarrangement som for eksempel basketballkamper hvor han selvfølgelig har fast plass på parketten.