Jeg må bare få lov å legge til her at jeg ikke vurderer menneskers verdi i mitt liv etter vekt, men synes bare samfunnet har en merkelig tendens til å skyve de tynne ut i kulda.

Hvorfor er det slik at de tykke får medlidenhet, mens de tynne blir omtrent spyttet på?Hvordan kan man forsvare hetsen av røykere som skader sin egen helse men lukke munnen for å ikke støte en som spiser for mye og helt klart skader seg selv med mat? Nå mener jeg ikke at noen av gruppene skal hetses. Det er også mange grunner til både overvekt og til at man evt er tynn som kan skyldes både positive og negative livsførsler; Men må innrømme at jeg nå begynner å bli lei av at det er så altfor greit å hakke på tynne mennesker fordi det forventes at det med å være slank følger kun lykke. Vi lever i et samfunn i dag som stadig stikker hodet i sanden og knebler seg selv i redsel for anstøt av mennesker med overvekt. Jeg mener på ingen måte at noen skal hetses men stusser stadig over at det med slik enkelhet og så ettertrykkelig kan komme nok så nedlatende meldinger om slanke jenter i det jeg opplever som en selvrettferdiggjørelse av egen overvekt.

 

Olka sportreiser

Vi tilbyr høy kvalitet fotballreiser til AC Milan ---> og flere europeiske land

Når vi mennesker ikke er likestilt ovenfor kritikken vi øyensynelig er verdig mindregjøres faktisk gruppen med overvektige mennesker fordi man forholder seg til de som om de er for svake til å tåle å bli snakket til. Tror folk at man automatisk har en sterkere psyke fordi man er slank? Jeg kom over en profil til en jente i dag. Hun var utrolig tynn, men skrev at hun ikke kunne noe for det, fordi hun var naturlig tynn. Mange kommenterte bildene negativt om at hun er styggtynn og burde spise osv. I en annen profil der jenta var overvektig flommet kun komplimenter.