-1

Mote på 50-tallet var dominert av to skoler moter fra eksklusive fashion haute couture og de ​​gjenfødt tenårings moter. Typisk 50-tallet klær.
Damene hadde på seg kjole med matchende veske, hår nøye kjemmet bar knute frisyre og pärlclips i öronen. De voksne og etablerte mennene hadde på seg grå dress Kritrandig dress, slanke bukser som slutter ved anklene Sideskill vattenkammad
Youth mote: klut rundt halsen hans flate ballerina sko som ble malt rutete stripete flekket
Unge kvinner wore shaftless kjole med stroppeløs bodice og store vide skjørt.

60-tallet var dristig mote. Badedrakter og binkinis var et eksempel på dette. De var i miniatyr, noen ganger bare et par stropper.
Stil ikoner av 60-tallet Twiggly og Jacqueline Kennedy. Mini skjørt, kvinnelige kostymer og lette stil dominerte 60- tallet.
Essensen av 60-tallet mote var mini mot og guts plass

Hatteshoppen

Hatter kan være det ultimate tilbehøret for å komplettere masquerade drakt

Tidlige 70-tallet
Denim ble svært populær på 70-tallet, både som bukse, jakke og skjørt. Buksene ville være tett øverst og brennes på bunnen, fortrinnsvis med en høy midje. V-jeans gjorde sin entré. Under de tidlige syttitallet brukte mye av naturlige materialer i klærne. Mini skjørt var populære også stram pologensere, lykkelig hvit. SCARFES utbredt i hele håret og skjerf. Sko med plattform såler ble svært populær og svært mote påvirket av gruppen ABBA. Små badetøy og thong bikinis sett på alle strendene.

80-talls outfit
Men ville ha lagdelte flere kjoler over hverandre. Hvit t-skjorte under jakken, tube sokker i hælene, bukseben gjemt i tube sokker. Store skulderputer var sikret i BH for en stor strikket genser. For det kunne ha for eksempel skipants og Peter Panstövlar. Mullet, puddel permanent og span class=”hps”>ertet< hår.

Tidlig på 90-tallet
Mote fra 80-tallet fortsatte å dominere. Tights, sykkelbukse og pottfrillan. Fakles bukser høye, tubsockar i pumper. For ikke å glemme cowboy støvler, skøyter og flanellskjorte. De fargerike tights, de rutete skjorter, denim jakker.

På slutten av 90-tallet var det mote med midje-lengde genser og liker å vise magen. For det var de super lave jeans og tangatrosorna på jenter. Gutta ofte hadde store baggy jeans, som gjerne satt på knærne. Boxershortens bred elastisk syntese, noen ganger hele baken. Debatt på skolene om de ville forby moten.