Krav: En sterkt pigmentert leppestift som gir rik, intens farge pay-off med en satiny matt finish. Paraben fri.

Dommen: Jeg valgte skygge 303 som det er en vakker korall skygge. Det hadde opak farge payoff med en satiny finish. Det ser oh så naturlig med en fin punch, jeg tror det er en flott farge å bære for arbeid som det gir farge betyr imidlertid ikke skrike etter oppmerksomhet. Det er lett å bruke, og ikke napp leppene. Det varte i tre-fire timer, og igjen en fin flekk på leppene (med bare drikkevann).

Blush 103 (laget i Italia)

Krav: En blanding Able Mineral Powder Blush som feier vakkert over kinnben og ansikt, og leverer ren og silkeaktig farge med letthet å skape en naturlig glød. Paraben fri.
Ingredienser conta Talkum, Mica

Min dom: Den pan er firkantet og det er 7,5 g / 026oz produkt i pannen. 103 er en dempet peachy-rosa farget blush. Når den brukes på kinnene mine, Det ser mer fersken-y. Dette er den type blush farge som går godt sammen med mange utseende. Når jeg swatched det ved finger, følte jeg at det er litt tørr og pigmentering er gjennomsnittlig (trenger noen fargeprøve for å bygge opp intensiteten). Når den brukes på kinnene, jeg brukte en pensel tendenser som Lotti London Blush Brush Som kan plukke opp mer farge. Med hjelp av børsten, den leverer mye bedre farge pay-off. Det er i stand blanding på huden, og det var ingen sterke kanter å bekymre seg og kinnene mine er naturlig å se tømmes. Jeg har ikke noe imot pigmentering nivå som jeg elsker at jeg faktisk kan bygge opp intensiteten for å varme opp kinnene mine til de grad som jeg ønsker. Rødme varte i åtte timer på meg før jeg legger merke til falming.

Takk for lesing.