Det er ingen unnvike januarsalget akkurat nå. Ja det er den tiden av året igjen allerede! Hver januar og juni jeg undersøke alle de faktiske elementene jeg hadde på seg på bloggen som fortsatt er tilgjengelig online og nå redusert i salget. Jeg liker å vise deg mine salgs plukker med mine egne bilder slik at du kan se hvordan de ser ut stylet opp et antrekk.

Jeg beklager hvis noe selger ut (jeg kan heller ikke garantere alle størrelser er tilgjengelige) men all informasjon og priser var korrekte datoen innlegget gikk live

Jeg er veldig fornøyd at noen av mine mest populære stykker er nå redusert. Fra den mye etterspurte svart og hvit kjole til crazy-skjegg og super flatterende lys vask skinny jeans forhåpentligvis er det noe for enhver smak. Såvidt salget generelt går kan jeg alltid anbefale Zalando og John Lewis for noen utrolige gode kjøp.


Jeg har også tatt med noen elementer på slutten at jeg har enten kjøpt og ennå ikke omtalt på bloggen. Ting som ligner på ting jeg har slitt eller ting jeg har fortsatt mitt øye på.

Januarsalget