Jeg har alltid vært en person som elsker iført klokker. Det er praktisk og lett å slå opp tid Når jeg trenger å; Et vakkert designet og laget timepiece er pålitelig, stilig, men likevel stilig og en fin måte å tilbehør et antrekk.

De timepieces i Ely serien er håndlaget og laget av lønn, og den jeg er viser foringsrør i innlegget er laget av naturlige grønne sandeltre og lønn, Som det kom i en vakkert utformet og sikret tre boksen.

Funksjoner av timepiece inkludere ripebestandig mineralglass , distribusjon spenne med trykknapper, dato vinduet og Citizen Miyota 2035 bevegelse; Det er batteridrevet og splash-free. Jeg setter pris på gjennomtenkte detaljer om timepiece og hvor nøyaktig den forteller tid, og jeg elsker sin earthtone som det er en stor nøytral farge for å matche forskjellige antrekk.

Så langt er jeg virkelig nyter dette treet armbåndsur som er estetisk tiltalende , og det har quickly’ve blitt en av mine mote tilbehør stifter.

Hvis du er noen som er ute etter kvinners klokker for dine kjære, trenger du ikke lete lenger. Dette timepiece vil definitivt være så awsome og unik gave som du søker og lage dine kjære smile.

En ting jeg ønsker å påpeke er at jeg bare har timepiece for et par uker er jeg ikke i stand til å sertifisere hvor nøyaktig timepiece kan spørre i fremtiden, men jeg vet statsborger bevegelse er en av de mest pålitelige og nøyaktig. Jeg kan se dette timepiece står testen av tid (no pun intended) og fortsette å skinne i mitt liv.

Takk for lesing.