Så en annen dag har vært og gått og hvert år jeg gjøre et antrekk innlegg med hva jeg hadde på seg den dagen. Vi har alltid kle seg i vår familie sammenkomst og som jeg etterbehandling året med en dårlig rygg i år fortjente en lys farge for å muntre meg opp. Hva kan være bedre (og lysere) enn en rød kjole ?

Antrekket faktisk startet med nydelig dusk anheng, en gave fra min venn. Jeg visste det ville se nydelig på en solid, fet farge så ta-dah! En julete rød kjole accessorised med sort gull og noen lang glemt mønstrede tights.

Det er merkelig hva jeg hadde på seg for juledag i fjor som var effektivt samme stil kjole men i babyblått. Jeg også hadde på seg de samme hæler men var ikke klar over at før jeg så tilbake på hva jeg hadde å skrive dette innlegget. Jeg antar at hvis det ikke er ødelagt, ikke reparer det …!

Du kan bli overrasket over å se meg iført hæler vurderer jeg har en skiveprolaps (selv om det er smerten er i beinet mitt, ikke ryggen min). Jeg var fast bestemt på å ha noen ganske hæler selv om de var bare for å sitte rundt og disse bildene. Men jeg fant ut at en middels blokk hæl gjør gi meg litt lettelse som leiligheter strekke min hamstring (den smertefulle delen) for mye. Jeg kan ikke gå veldig langt så ironisk nok. Et par hæler bare for humpet rundt huset har vist seg å være ganske praktisk …!


En siste ting:  det var regn og blåser en gale den dagen og da vi kom tilbake inne jeg så ut som jeg hadde blitt dratt baklengs gjennom den velkjente hekken. Ikke en morsom fotoseanse :(

d2