Belle Botanicals er en australsk basert virksomhet som er grunnlagt i 2016 og drives av mann og hustru.

Deres oppgave er å gi “høyeste kvaliteten på hudpleie til priser thatwill ikke bryte banken” Det hevdes at “alle fortjener sunn, glødende hud, som er grunnen til alle våre produkter er botanisk basert og beriket med naturlige oljer så huden er igjen følelsen forynget næring og bortskjemt.”.

Jeg er på ingen måte en hudpleie ekspert. Faktisk er min hudpleie regime enkel og min oppgave er å holde huden min klar og ren, fuktig og sol beskyttet. Hvis underveis hudpleie jeg har gjort kan bidra til å forlenge min ungdom gjøre huden min ser forynget og strålende, jeg er takknemlig.

Alle vet at i disse dager det kan koste en arm og et bein for å skaffe seg noen hudpleieprodukter. Jeg er virkelig glad for at jeg kommer over en brann som passer for alle hudtyper og tilbyr kvalitet men rimelige hudpleieprodukter.

Produktene jeg fikk til behandling omfatter følgende:

Strawberry Lip Balm

KRAV

Dette Lip Balm Hjelper fuktighet, beroliger og beskytter tørre lepper samtidig ha en deilig jordbær duft. Den myke konsistensen gjør det lett program og en dypere og raskere hydrering

INGREDIENSER

Coconut Oil, Lanolin, Sweet Almond Oil, Cocoa Butter, Bivoks, Shea Butter, Carnauba Wax, Vitamin E Acetat, Phenoxyethanol, Strawberry duft

Min erfaring:

Det er mykgjørende og myk å ta på. Mine lepper føler meg veldig moisturised en god stund før jeg må på nytt. Jeg tror mine lepper er tørre og sprukne mindre enn før etter bruk av dette leppepomade. Det lukter søtt og som jordbær men ikke overveldende. Jeg er spesielt glad i å bruke det før du påfører leppestift det gjør påføringen enklere og smidigere.

Cream Cleanser

KRAV

Denne lave Krem-skum rengjøringsmiddel Fjerner skånsomt smuss og skitt mens ty hudens naturlige oljer. Passer for tørr til normal hud. 125ml

Parabener, sulfat-fri, silikonfrie, kunstig farge-free.

INGREDIENSER

Renset vann, Cetearyl Alcohol, Mono diglyserid, stearinsyre, glyserin, Caprylic / Capric Triglyceride, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Ceteareth 20, Caprylyl Glycol, Caprylyl / Capryl Glucoside, Carbomer, cocoamidopropyl Betaine, Sodium Lauroamphoacetate, natriumklorid.

Min erfaring: Huden føles myk og ren etterpå og det etterlater ikke huden min så tørr og stram følelse som andre rensemidler gjør.

Olka sportreiser

Vi i Olka idrett turer skreddersy din fotballreiser til Arsenal --> som ønsket

Facial Scrub

KRAV

Denne ansiktsskrubb er laget med en blanding av fint og selvfølgelig pimpstein minst å forsiktig eksfoliere huden effektivt fjerner døde hudceller og gjenopprette naturlige oljer for å la huden din føler seg uthvilte og glatt. Passer for alle hudtyper. 125ml

Paraben-frii Sulfate-fri; silikonfrie, kunstig farge-fri.

INGREDIENSER

Renset vann, Pumice, Cetearyl Alcohol, Mono diglyserid, Aluminum Magnesium Silikat, Caprylic / Capric Triglyceride, cocoamidopropyl Betaine, jojobaolje, Phenoxyethanol, Ceteareth 20, Neroil Oil, Caprylyl Glycol, natriumklorid, Shea Butter, Tocopherol acetate, glyserin, aloe Vera Leaf Juice Powder

Min erfaring:

Jeg bruker ansiktsskrubb hver andre eller tredje dag løsner døde hudceller særlig fokus på neseområdet. Det er ikke harde på huden og min nese området er mindre flassete og tørr ute. Men jeg skulle ønske Belle Botanicals Kan endre emballasjen til produktet som det er litt vanskelig å pumpe ut produktet.

Fuktighetskrem for normal hud

KRAV

Dette fuktighetskrem er beriket med essensielle oljer Spesielt blandet for normal hud for å gi næring, beskytte og forsiktig fukte huden. Det er lett formel absorberer uanstrengt inn i huden etterlater den glatt og hydrert uten å etterlate en fet hinne bak. 125ml

Parabener, sulfat-fri, kunstig farge-free

INGREDIENSER

Renset vann, vegetabilsk glyserin, solsikkeolje, Cetearyl Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Almond søt olje, Shea Butter, Macadamia Olje, Phenoxyethanol, naturlig vitamin E, Ceteareth 20, stearinsyre, Caprylyl Glycol, Carbomer, Dimethicone, soyaolje, natriumhydroksid.

Essential Oil Blend inneholder:

Rosewood, Rose Geranium, lavendel, patchouli, Jasmine og Rose oljer.

Min erfaring: Det er relativt tykk i konsistensen. Den har sterk lavendel duft som jeg elsker. Den etterlater huden min føler deg uthvilt og fuktig imidlertid; Det føles ikke fet på huden på noen måte. Jeg pleier å la fuktighetskrem bosette seg i huden min for en stund før jeg går på å gjøre min makeup.

Grønnleire Mask

KRAV

Den franske grønn leire i denne masken trekker ut urenheter mens den ekstra blanding av shea butter, aloe vera og oljer lindrer og beskytter. Resultatet er ren, silkemyk hud. 250ml

Parabener, sulfat-Free, etoksylat-fri, silikonfrie, kunstig farge-free.

INGREDIENSER

Renset vann, Illitt Clay, Kaolin Clay, smektittleire, Macadamia olje, Shea Butter, cetylalkohol, Phenoxyethanol, naturlig vitamin E, Aloe Vera Juice, agurk Fragrance, soyaolje, Ethylhexylglycerin, Carbomer, natriumhydroksid, glyserin, Disodium EDTA

ANVISNING

Påfør et jevnt lag av Green Clay Mask til tørr hud over hele ansiktet utenom øynene og la den tørke. Ta med en fuktig klut. Bruk en eller to ganger i uken.

Min erfaring:

Jeg er ikke stort på masker som jeg er en lat og travel mor med en aktiv pjokk. Men dette er lett å bruke og er ikke tidkrevende. I bruke den, og deretter gå til har dusj med masken på. Alt jeg trenger å gjøre er å unngå å få ansiktet mitt våt og vente til det er tørt (Vanligvis tar ca 3-4 minutter). I løpet av prosessen kan jeg se det strammer porene. Objektivfiltre huden min føles litt tørr etterpå det gjør huden min føles myk og glatt. Jeg føler min porene er mindre synlige.

Pasjonsfrukt og Mango Body Lotion

KRAV

En dypt fuktighetsgivende bodylotion med behagelig aroma av pasjonsfrukt og mango å la huden din næring. 125ml

Paraben-fri; Sulfate-free; kunstig farge-free.

INGREDIENSER

Renset vann, vegetabilsk glyserin, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Almond Søt, solsikkeolje, Passion Fruit Fragrance, Macadamia Oil, naturlig vitamin E, Phenoxyethanol, Mango Fragrance, Caprylyl Glycol, stearinsyre, Ceteareth 20, Carbomer, Dimethicone, Sodium hydroksid

Min erfaring: Å hvor jeg elsker pasjonsfrukt lukt. Det er mykgjørende, fukter huden min så godt og gjør meg lukter Devine.

Alt i alt, hvert produkt jeg har prøvd så langt er svært skånsom mot huden (FYI: Jeg har ikke sensitiv hud), og jeg er glad for kvalitet og lav pris.