Liker du å gå i ensfargete antrekk og vil «piffe» det opp med det lille ekstra? Da passer det perfekt med et par briller som skiller seg litt ut! Det er ikke kun en solbrilletype som gjelder i år, men mange. En av trendene er solbriller som har runde glass og gjerne en tykk ramme.

I dag er brillen blitt et moteplagg som også skal fremheve en stil. BrillerDen skal være med på å identifisere brukeren, og fortelle våre omgivelser hvem vi er. Brilleinnfatninger blir i dag i større og større grad designet og produsert av de store motehusene. Forandringer i mote og brilletrender er sterkt knyttet sammen. Klær og briller skal sammen skape en helhet. Tom Ford, Roberto Cavalli, Ray Ban, Versace, Dolce&Gabbana, Timberland og Gucci er kun et fåtall av de kjente designermodellene.

Hatteshoppen

Lekker ekslusiv Flosshatt som passer utrolig bra til mange forskjellige tema

Moter og trender skifter raskere enn noen gang. – Å følge brillemoten blir nok av de fleste oppfattet som mindre viktig, selv om brillen sitter “midt i ansiktet”, og dermed er det første som gir beskjed om hvem vi er, og om hvordan vi ønsker å bli oppfattet. Briller har blitt et av de viktigste tilbehørene for de som er opptatte av stil og mote. Vi må ikke glemme at briller kan gjøre noe med personligheten, like mye som klesstil og smykker. Briller kan brukes til så mangt, men det vi ofte glemmer er at de også kan reflektere personligheten vår. Vi kan også bruke briller til å fremheve den siden av oss vi ønsker at andre skal oppfatte. For eksempel kan vi på fritiden velge å se mer sporty ut, mens vi på jobb kan fremstille oss som mer intellektuelle individer.