Tights, sykkelbukse og pottfrillan

Menn blir stadig mer interessert i mote, som et resultat av menns økende interesse i utseende og stil generelt. Klesbutikker og moteverdenen fokuserer stadig mer på markedet for menn. Et kjennetegn ved 2000-tallet kan sies å være en blanding av stiler fra 1900-tallet andre halvår. En retro kultur vokser i løpet av tidlig 2000-tallet til motesammenheng. Motedesignere inspirert av klassiske stykker, ofte fra 1950-tallet, noe banebrytende sprudlende og mod kultur fra 1960-tallet. Utvikle en personlig stil krydret med fasjonable klær og / eller tilleggsutstyr blir viktigere enn å følge de timelige direktiver til det fulle.

Hatteshoppen

Finne din modell og kjøpe Flat Cap sixpence fra oss på Hatteshoppen.no

90-tallet
Mote fra 80-tallet fortsatte å dominere. Tights, sykkelbukse og pottfrillan. Fakles bukser høye, tubsockar i pumper. For ikke å glemme cowboy støvler, skøyter og flanellskjorte. De fargerike tights, de rutete skjorter, denim jakker.

På slutten av 90-tallet var det mote med midje-lengde genser og liker å vise magen. For det var de super lave jeans og tangatrosorna på jenter. Gutta ofte hadde store baggy jeans, som gjerne satt på knærne. Boxershortens bred elastisk syntese, noen ganger hele baken. Debatt på skolene om de ville forby moten.