Partyvesken

9 ting som er et must i partyvesken

Vi jenter har en tendens til å alltid stappe ALTFOR mye ned i partyvesken og når vi skal ut på byen kan det bli slitsomt å drasse rundt på en stor veske med hele livet vårt inni. Derfor tar vi gjerne en mindre veske når vi skal ut på festligheter. Jeg spurte mine nærmeste venninner hva de følte var et must å ha med seg i den lille vesken og her er det de svarte.

1) Tyggis – Etter et glass eller tre er det meget mulig at ånden ikke lukter som roser lenger, og da er det veldig greit å ha en rask løsning i partyvesken.
Tyggis

2) Lypsyl – Det er kanskje ingen som legger merke til det, men det er uansett greit å friske opp leppene med en lypsyl eller en lipgloss for å fukte leppene, pluss at man føler seg bedre.

3) Truseinnlegg – kanskje litt uvanlig, men det er uansett en god idé å putte et truseinnlegg i vesken, man vet aldri når tante Flod kommer på besøk. Når jeg tenker meg om, putt en tampong med i tilfelle.

Hatteshoppen

Skal du kjøpe Sixpence - Sjekk med oss og finne den beste prisen først.

Olka fotballreiser

Sammenlign priser på billett til Manchester United og alle storklubber

4) Kortholder – En lommebok er gjerne stor og har mye unødvendig i seg. Dersom man tar med seg en kortholder, så har man plass til både kort og eventuelle kontanter i den, og den tar ikke så mye plass. Myntene legger du bare rett ned i partyvesken (eller du tipser bartenderen).

5) Kondom – Det er viktig å vise ansvar, og dersom man er singel kan man plutselig havne i sengen til noen. Selv om man går på prevensjonsmiddel, så hjelper ikke det mot kjønnssykdommer. Det er bedre å være på den sikre siden.

6) Mobil – Det er vel sjeldent at folk forlater hjemmet uten mobilen nå til dags, men det er likevel greit å få med på denne listen. Kanskje du må ringe etter taxi?

7) Husnøkler – husk for guds skyld dette! Ingenting er kjipere enn om man drar uten nøkkel og man kommer seg ikke inn igjen fordi nøkkelen ligger trygt på bordet i gangen. (Hvis man bor i blokk)

8) Parfyme – Hell litt av favorittparfymen din over på en liten flaske som får plass i partyvesken. Da kan du lukte godt hele kvelden.

9) Pudder – Når man sliter seg ut på dansegulvet har ansiktet en tendens til å bli rødt, da er det greit å pudre nesen.

Er du klar for en kveld på byen nå?