Stylingtips

Fem stylingtips for å hjelpe deg gjennom en kjip dag

Vi har alle de dagene der ting bare ikke går slik som vi forventer – og på akkurat disse dagene er livet nokså surt. Når livet blir surt, så blir man som oftest oppgitt over hver minste ting. La meg presentere 5 stylingtips som kan redde deg fra en ellers irriterende dag:

Stylingtips 1: Håret ditt er umulig og hver gang du setter en klemme i det, og klemmen siger etter fem minutt. En bra tips er å spraye klemmen med hårspray før du setter den i håret, da holder den seg der! Hårspray Husk forresten at på fliseklemmer, så er det den delen som er «bølgete» som skal være innover, det visste du kanskje ikke?

Stylingtips 2: Du føler at leppene dine er tynne og kjedelige, men det finnes faktisk andre ting man kan gjøre før man bruker mange tusen kroner på å få fyldige lepper. Det finnes lipglosser som har et stoff i seg som gjør at leppene blir litt større, men dersom du har kanel i kjøkkenskapet, så kan du lage din egen! Du bare mikser litt kanel i leppepomaden din og vips – du har laget deg din egen lip-plumper.

Hatteshoppen

En klassisk mann med en Stetson hatn vet å bevege seg i den moderne verden

Olka fotballreiser

Find billige Atletico Madrid billetter eller sammensæt din egen rejse - OLKA Express

Stylingtips 3: Du stresser om morgenen og så klart mister du det nye pudderet ditt i bakken slik at det knuser. Vi har alle vært der. Men visste du at man kan faktisk enkelt lime den sammen uten å faktisk bruke lim? Det hadde jo for så vidt vært litt dumt å gjør. Det du gjør er at du rett og slett blander inn litt alkohol (som i desinfiserende alkohol som du får kjøpt på apoteket), lar det ligge over natten og sminken er som ny neste morgen.

Stylingtips 4: Du skal fikse håret før du drar ut, men de små irriterende babyhårene vil ikke legge seg ned uansett hvor mye du prøver. Spray litt hårspray på en tannbørste (kanskje et triks å ikke bruke samme tannbørsten som du pusser tennene med) og gre de små hårene ned, uten at du ødelegger resten av sveisen.

Stylingtips 5: Du skal ta på deg mascaraen og så klart har den blitt klumpete selv om du kjøpte den for to uker siden. Her er et tips som du kanskje ikke har hørt om før. Legg hele mascaraen i et glass med varmt vann i ca. 5 minutt og vips! Du har fått en mascara som er så god som ny.