Vera Wang

Begynnelsen

Om du drømmer om å stå som hvit brud i en fantastisk nydelige kjole, har du garantert hørt om ikonet Vera Wang – og i dette innlegget tenkte vi at du skulle få vite litt mer om kvinnen bak suksessen. Vera Wang er født og oppvokst i New York City, og er av kinesisk avstamning. Hennes foreldre ble født i Shanghai, Kina, og kom til USA på midten av 1940-tallet. Hennes mor jobbet som oversetter for FN, mens hennes far eide et medisinselskap.

Vera Wang ble uteksaminert fra Chapin School i 1967, gikk på University of Paris, der tok hun en grad i kunsthistorie. Vera WangAllerede som 8-åring som begynte hun med skøyteløp, og på videregående skole trente hun med partner James Stuart, og konkurrerte i 1968 på det amerikanske kunstløpmesterskapet. Hun ble omtalt i Sports Illustrated i januar 1968. Men da hun ikke klarte å komme med på det amerikanske OL-teamet, begynte hun i moteindustrien, og etter det startet henne store eventyr.

Tente

Velge mellom å svinge, fast, låsbare eller løse fester

 

Vera Wang – et ikon

To år etter hun ikke kom med på OL-teamet ble Vera Wang moteredaktør for det verdenskjente bladet Vogue. Hun sluttet der da hun fikk avslag på stillingen som sjefsredaktør og hun begynte hos Ralph Lauren, men det varte bare i 2 år.
I 1990 åpnet hun sin egen designsalong på Carlyle Hotel i New York som bærer hennes varemerke-brudekjoler. Hun har siden den gang åpnet brudebutikker i New York, London, Tokyo og Sydney i Australia. Wang har også utvidet sitt merkenavn gjennom hennes duft, smykker, sminke, sko og husholdningsartikler.

Hun har etter hvert blitt en meget ettertraktet designer og kjendiser som Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Kim Kardashian (bare for å nevne noen få) har kledd seg i hennes brudekjoler. Hun har også vært med i kjente filmer som Sex in the city der hun spilte seg selv. Om du har lyst å stå hvit brud i en kjole fra denne fantastiske designeren, men har dessverre ikke 100 000 kroner å bruke på brudekjole, fortvil ikke! 11.Februar 2011 lanserte hun «white with Vera Wang» sammen med Davids Bridal. Prisene på de brudekjolene varierer fra 3500 kroner og opp til 9000 kroner, noe som gir flere bruder en mer rimelig måte å bære Veras design. Kanskje en idè til brullypet?